49 de elevi de la şcolile din Braşov vor fi premiaţi pentru performanţele din 2021. Cele mai mari premii ajung la 2500 de lei

49 de elevi din şcolile din municipiul Braşov, care au obţinut rezultate medalii sau primele locuri la concursurile şcolare şi naţionale în 2021, vor fi premiaţi la acest sfârşit de an. O iniţiativă a grupului PNL din Consiliul Local Braşov a fost aprobată de aleşii locali, la sfârşitul săptămânii trecute, cu unanimitate de voturi.

„În pofida greutăților și provocărilor la care au fost supuși copiii, cadrele didactice, părinții, în cursul anului 2021, au fost obținute multiple rezultate școlare remarcabile. Având în vedere că performanța obținută de către o parte dintre elevii unităților de învățământ este excepțională și merită evidențiată, stimulată, apreciată și celebrată, grupul consilierilor liberali a inițiat un proiect de hotărâre de consiliu local, prin care a propus premierea a 49 de elevi care au obținut medalii sau primele trei locuri la concursurile școlare internationale și naționale”, a declarat consilierul local Pamela Diaconu.

Premiile vor consta în sume de bani cuprinse între 250 de 2.500 de lei, în funcţie de performanţa obţinută. Pemierea va fi făcută prin intermediul instituției de învățâmânt din care provine fiecare elev, din bugetul local aprobat cu această destinație pe anul 2021, a precizat Pamela Diaconu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.