Cele trei partide de la guvernare, reprezentate și în echipa de conducere a Prefecturii Brașov. Cătălin Văsii rămâne prefect, PSD a intrat în ecuație

După ce la București, partidele din arcul guvernamental au încheiat negocierile pentru funcțiile de prefect, la Brașov se structurează noua echipă de la conducerea Prefecturii. Astfel, conform negocierilor, prefectul va avea aceeași culoare politică cu președintele Consiliului Județean, ceea ce înseamnă că în județul nostru, prefectul rămâne liberal. De altfel, joi, președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, care este și președinte al Consiliului Județean, a anunțat că pentru funcția de prefect, liberalii merg în continuare pe mâna lui Cătălin Văsii.

„Mizăm mai departe pe actualul prefect, Mihai Cătălin Văsii, care a demonstrat că este un factor de echilibru”, a declarat Veștea. 

Echipa de conducere a Prefecturii Brașov ar putea fi completată cu un subprefect social-democrat. Faptul că PSD este interesat de acest post a fost confirmat de liderul social-democraților brașoveni, Marius Dunca. În schimb, acesta nu a anunțat cine ar putea fi subrefect al județului din partea PSD. 

Cel mai probabil, subprefectul social-democrat ar urma să ocupe funcția rămasă vacantă în luna septembrie, când a fost demis Codruț Bucur (USR). 

Celălalt post de subrefect este ocupat de Ambrus Izabella, din partea UDMR. Practic, dacă va fi numit și subprefectul Brașovului, la conducerea Prefecturii va fi „replicată” alianța guvernamentală. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.