Patinoarul de la Olimpia se deschide mâine. Accesul pe gheață se face în aceleași condiții ca sezonul trecut

Patinoarul de la Olimpia se deschide de astăzi și va funcționa în aceleași condiții ca sezonul trecut, a anunțat Consiliul Județean Brașov. SC Consilprest SRL, firma din subordinea administrației județene care se ocupă de gestionarea patinoarului a început amenajarea lui încă de la sfârșitul lunii trecute. Pe patinoarul de la Olimpia, accesul va fi în aceleași condiții ca anul trecut și la același tarif de 15 lei pe serie. Seriile vor avea 60 de minute. 

În fiecare zi vor exista şase serii de patinaj, începând cu ora 10:00 (prima serie), următoarele fiind de la orele 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00. Pe gheață vor putea intra concomitent maxim 200 de persoane pe serie.  La intrare se ia temperatura, iar masca purtată corect este obligatorie inclusiv pe gheață.  Pentru echipare și dezechipare au fost amplasate scaune în aer liber, în parcarea din incinta patinoarului. Baza Sportivă Olimpia, de sub Tâmpa, pune la dispoziția patinatorilor cel  mai mare patinoar din județ, cu 1600 de metri pătrați de gheață de cea mai bună calitate

Patinoarul anunțat de Primărie din Piața Sf. Ioan nu a apărut încă

Despre patinoarul pe care primăria Brașov l-a promis în Piața Sf. Ioan, nu se cunoaște încă o data de deschidere, după ce ziua stabilită inițal – 29 noiembrie, nu a putut fi respectată. Municipalitatea a reușit, abia din a treia încercare să atribuie contractul de montare și operare a patinoarului din centrul orașului, contra sumei de 100.000 de lei. Firma câștigătoare va aduce patinoarul mobil și va asigura și 80 de perechi de patine pentru închiriat, de diferite mărimi. Este posibil ca acest patinoar să se deschidă după 15 decembrie, data înaintată, în urmă cu două săptămâni de viceprimarul Flavia Boghiu. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.