Unde vor fi focuri de artificii oficiale în județul Brașov. Mai multe orașe din județ vor organiza spectacole pirotehnice de Revelion

Foto: Radu Pescaru

Municipiul Brașov nu este singurul în care, la trecerea dintre ani, primăria va organiza un foc de artificii, spectacole pirotehnice urmând a avea loc și în alte orașe. 

Astfel, în orașul Ghimbav, la trecerea în noul an, locuitorii sunt așteptați în centrul orașului pentru a se bucura de un foc de artificii care va dura 7 minute, începând cu ora 0.00. Pentru spectacolul pirotehnic, Primăria Ghimbav a plătit suma de 9.985 lei, fără TVA. 

Un foc de artificii a fost anunțat și de Primăria Săcele. Acesta se va desfășura în Piața Unirii (la Primărie) și va începe la miezul nopții. Autoritățile locale nu au anunțat cât va dura spectacolul pirotehnic. Focul de artificii 

Și Primăria Râșnov va organiza un spectacol pirotehnic, astfel că turiștii și locuitorii orașului sunt așteptați în Piața Unirii. Focul de artificii va începe tot la ora 0.00. 

Petrecere în aer liber, în Piața Sfatului 

Reamintim că în municipiul Brașov vor fi lansate artificii din patru locuri:

  • Cetățuie (pentru Centrul Vechi);
  • intersecția străzilor Lebedei și  Graurului (pentru cartierul Bartolomeu);
  • Piațeta Uranus (pentru cartierul Astra);
  • Parc Tractorul (pentru cartierul Tractorul).

Pentru cele patru amplasamente, municipalitatea brașoveană a obținut joi avizul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. De asemenea, în Piața Sfatului va fi și o petrecere în aer liber, cu muzică electronică și hip-hop. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.