Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă” trece orele în online

Consiliul de Administraţie al Colegiului Naţional „Dr. Ioan Meşotă” a decis azi să înainteze Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov solicitarea de trecere în online a cursurilor, ca urmare a cazurilor de COVID confirmate, astfel că de mâine vor fi suspendate cursurile cu prezenţă fizică, pentru 10 zile. 

UPDATE – 17.00

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov, la această unitate de învăţământ, sunt 14 clase cu activitatea suspendată, ceea ce reprezintă mai mult de jumătate. 

**

Reamintim că începând de azi, o primă școală din municipiul Brașov este închisă pentru ore cu prezență fizică și trece în online, din cauza infectărilor cu coronavirus. Este vorba de Colegiul Național de Informatică „Grigore Moisil” din Brașov, unde jumătate din clase au elevi infectați cu Covid19.

Preşcolarii şi elevii din învăţământul primar s-au întors astăzi la cursuri după vacanţa de iarnă, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Elevii de gimnaziu şi liceu, precum şi cei din învăţământul profesional şi postliceal au început cursurile cu o săptămână mai devreme, în data de 3 ianuarie. Primul semestru se va încheia pe 14 ianuarie şi semestrul al doilea va începe pe 17 ianuarie. Următoarea vacanţă – cea de primăvară (Paşte) – va fi de vineri, 15 aprilie – până duminică, 1 mai.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.