DRDP Brașov ar putea plăti aproximativ un milion de euro pentru repararea unui segment de 250 m din DN 73A

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov caută un constructor care să refacă o porțiune degradată din DN 73A. Segmentul cu probleme are o lungime de 250 m și este localizat între Pârâul Rece și Râșnov. 

Conform anunțului licitației, postat pe SICAP (sistemul electronic de achiziții publice), valoarea contractului este estimată la  5,538  milioane lei (inclusiv TVA), iar constructorii care vor să obțină acest contract pot depune ofertele până în 31 ianuarie 2022. Prin acest contract sunt prevăzute lucrări de consolidare a drumului, de refacere a
structurii rutiere a drumului, precum și intervenții pentru siguranța a circulației. De asemenea, proiectul prevede și realizarea unui sistem de preluare a apelor provenite din infiltrații, dar cu construirea unui podeț. În cazul în care va fi identificat un constructor, acesta va avea la dispoziție 5 luni pentru finalizarea lucrărilor. 

 La sectorul de drum amintit, în urma expertizelor tehnice au fost constatate tasări  ale terenului, de la acostament, până la banda de circulație opusă acesteia. Probleme au fost constatate și la un zid de sprijin.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.