Firmele din Cluj, căutate de Primăria Brașov. Contractele au fost adjudecate prin atribuire directă de municipalitate

Firmele din Cluj-Napoca sunt la mare căutare pentru Primăria Brașov, companiile din acest oraș fiind căutate de municipalitatea brașoveană pentru realizarea unor documentații tehnice. Astfel, pe lângă firma Macos Proiect (care luna trecută a primit prin atribuire directă două contracte, unul pentru documentația tehnică pentru demolarea sălii de sport de pe strada Panselelor, iar celălalt pentru realizarea documentației tehnice pentru eficientizarea energetică a Grădiniței nr. 34), o altă firmă clujeană a obținut, tot prin atribuire directă, contracte pentru pregătirea unor documentații. Este vorba de 2 GMC Construct SRL, care, în cursul lunii decembrie a obținut de la municipalitatea brașoveană trei contracte (toate prin atribuire directă) cu o valoare totală de 164.780 lei, fără TVA. 

Primul dintre cele trei contracte are o valoare de 128.280 lei fără TVA și presupune realizarea Studiului de fezabilitate pentru construirea unei noi grădinițe în cartierul Noua. Anunțul de atribuire pentru acest contract a fost publicat pe sistemul electronic de achiziții publice în 31 decembrie. 

În 22 decembrie, aceeași firmă obținea, de la Primăria Brașov, tot prin atribuire directă, un contract în valoare de 36.500 lei, fără TVA, pentru realizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru eficientizarea energetică a Grădiniței nr. 10 din Brașov. 

Firma respectivă a fost în cărți și pentru un contract în valoare de 100.000 lei, fără TVA, însă procedura (tot atribuire directă) a fost anulată în 18 decembrie. 

Despre contractele atribuite clujenilor de la Macos Project în ultimele zile ale anului 2021, am scis AICI și AICI

Sala de sport de pe strada Panselelor va fi demolată. Primăria Braşov a angajat o firmă din Cluj să se ocupe de documentaţie

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.