FOTO&VIDEO Incendiu la un hotel din Râșnov. Jumătate dintre turiști au fost evacuați de pompieri

Pompierii au fost alertați sâmbată, aproape de miezul nopții, să intervină pentru stingerea unui hotel din stațiunea Râșnov. Efective importante au fost trimise la fața locului.

Incendiul s-a produs la Hotelul Radsor, de pe strada Ion Creangă nr. 2.

„Se deplaseaza la fata locului 4 autospeciale cu apă si spumă (dintre care o autospeciala apartinand SVSU Râsnov), o autoscară și un echipaj SMURD”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja, imediat după primirea apelului.

(Foto: ISU Brașov)

Ajunși la fața locului pompierii au constatat că incendiul se manifesta la nivelul mansardei hotelului. Imediat s-a suplimentat numărul echipajelor de intervenție cu încă o autospecială cu apă și spumă și o autoscară.

De asemenea, și Serviciul Voluntar de Situații de Urgență din Râșnov a intervenit cu propria autospecială cu scară, iar înainte de ora 1, incendiul a fost lichidat.

În momentul producerii incendiului, în hotel erau cazate în jur de 60 de persoane. 30 dintre acestea s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar alte au fost evacuate de către pompieri.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.