VIDEO. Bilanțul viscolului din ultimele ore: arbori căzuți și un șofer accidentat. Pe drumurile din județul Brașov nu au fost blocaje lungi

Ninsoarea  destul de abundentă și viscolul au creat probleme și în județul Brașov, potrivit informațiilor Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, de luni după amiază și până la marți dimineața, doi arbori fiind doborâți pe drum. 

Primul incident s-a înregistrat luni, în jurul orei 17.00, când un arbore a căzut pe DN1, în zona Timișu de Sus. Carosabilul a fost eliberat în scurt timp, pentru că incidentul s-a produs în apropierea punctului de lucru DRDP Brașov din zonă. 

Al doilea incident s-a produs marți dimineața, pe DN11, în zona Lunca Câlnicului: un arbore a căzut pe drum și un șofer a fost accidentat, fiind nevoie de transportarea lui la spital. 

Pe de altă parte, drumarii brașoveni au precizat că toată noaptea a nins viscolit.

Pe drumurile și autostrăzile din județele Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu (deservite de DRDP Brașov) au fost acționat 220 de utilaje cu lamă și răspânditor, acestea împrăștiind pe drumuri aproximativ 2.300 de tone de sare. Reprezentanții direcției au precizat că nu au existat blocaje pentru perioade lungi sau drumuri închise. 

În municipiul Brașov, de luni, începând cu ora 17.00, au intervenit 46 utilaje ale firmei de deszăpezire Comprest, pe străzi fiind răspândită o cantitate de 240 de tone de material antiderapant. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.