Se caută 117 directori de școli pentru școlile din Brașov

98 de candidaţi, faţă de 88, iniţial, au fost admişi la concursul pentru ocuparea posturilor de director şi director adjunct, din unităţile şcolare braşovene, sesiunea a doua – etapa de evaluare a dosarului. Ei concurează pe locurile rămase vacante după selecţia din toamnă. Numai că şi acum sunt mai puţini decât numărul de locuri disponibile: 117, din care 70 pentru directori „plini” şi 47 pentru adjuncţi.

Concursul pentru aceste posturi va fi găzduit de Colegiul Național „Dr. Ioan Meşotă”. 

Afişarea listei finale a candidaţilor care au trecut de etapa de evaluare a dosarului a avut loc vineri. Mâine va fi afişată repartizarea candidaţilor pe centre. Proba scrisă este stabilită pentru 18 februarie, când vor fi afişate şi rezultatele şi pot fi depuse şi contestaţii. Rezultatele finale vor fi afişate în 22 februarie. În 4 martie va fi proba scrisă pentru candidaţii care au fost în carantină sau izolare.

În perioada 4-8 martie este etapa de înregistrare a opţiunilor candidaţilor pentru unitatea la care candidează şi, în funcţie de opţiune, depunerea documentelor pentru unităţile de învăţământ care necesită avize suplimentare.

În 14 martie va fi publicat şi graficul de interviu, care va fi susţinut în perioada 16-25 martie. În 29 martie vor fi afişate rezultatele finale, iar în 30 martie vor putea fi exprimate opţiunile candidaţilor declaraţi admişi pentru mai multe funcţii/unităţi de învăţământ. Rezultatele vor fi validate în 31 martie, în 4 aprilie vor fi emise deciziile de numire, care sunt aplicabile din 19 aprilie.

La Braşov, în concursul din toamnă au fost scoase 262 de posturi, dintre care 175 pentru directori „plini”, iar 87, pentru adjuncţi. În total au fost ocupate 147.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.