Un nou site, noi posibilități

Crearea unui site web este mult mai usor de realizat in prezent decat ar fi fost, sa spunem cu 10 ani in urma, cand nu numai ca numarul celor care stiau cum sa faca asta era mult mai mic insa existau si mult mai putine agentii care sa ofere servicii de gazduire web, o parte esentiala in ceea ce priveste lansarea si functionarea unui site in mediul online.

Practic un suport fizic pe care exista site-ul si care il leaga la internet, un server care il gazduiteste este necesar si este oferit de companii cu experienta care stiu ce pasi trebuie urmati astfel incat domenile pe care le gazduiteste si manageriaza sa functioneze la capacitate maxima. Pentru ca un site sa fie disponibil la orice ora si serverul trebuie sa functioneze non-stop. De aceea, este oarecum dificil sa facem noi insine asta mai ales ca am avea pe deasupra nevoie de o configuratie hardware puternica, pe masura marimii site-ului.

Un nou site web creaza noi oportunitati pentru oricine, fie ca este vorba despre un incepator, o persoana care si-a creat primul site sau o companie deja dezvoltata, care doreste sa aiba la dispozitie mai multe domenii prin care sa isi faca publicitate sau sa-si vanda bunurile si serviciile mai usor. Ambele se pot dezvolta la fel de mult si de eficient insa doar daca au la dispozitie serviciile potrivite.

In procesul de dezvoltare a unui site abia creat, un rol important il joaca serviciul de gazduire web ales astfel ca este bine sa fie ales un pachet cat mai potivit chiar si daca este vorba despre un simplu blog sau site de prezentare, care nu este foarte complex. O companie buna foloseste gazduire SSD alaturi de diverse servicii care sa asigure o optimizare buna a site-ului clientului, alaturi de alte componente hardware de ultima generatie.

Viteza este importanta pentru multi utilizatori web asa ca un site care se incarca greu sau care se poate bloca va fi mereu evitat iar in timp va iesi din topul rezultatelor de cautare daca se afla acolo. De altfel, importanta este si prezentare site-ului. Cu cat mai simplu sa navigat pe acesta si cu cat este mai intuitiv, cu atat mai bine.

Pentru a avea o lansare cat mai buna a unui nou site, atat pentru un incepator cat si pentru un utilizator experimentat, compania HostGate le pune la dispozitie cele mai bune solutii in ceea ce priveste inregistrarea si gazduirea unui domeniu. In functie de directia de evolutie a unui site dar si de tipul acestuia poate fi ales cel mai bun pachet, acestea fiind disponibile pe site-ul lor hostgate.ro.

O data cu cresterea si dezvoltarea unui site, clientii pot de asemenea sa schimbe si pachetele pe care sa le utilizeze pentru site-ul lor. Astfel, se poate incepe cu un pachet Basic iar daca site-ul va creste, se poate trece la un alt pachet mai bun, pana la cel Ultimate. Desigur, si preturile vor fi mai mari insa, comparativ cu beneficiile obtinute, reprezinta o investitie care merita in totalitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.