Wizz Air suspendă toate zborurile spre și dinspre Ucraina

Wizz Air suspendă toate zborurile spre Ucraina, au anunțat reprezentanții companiei aeriene. Decizia a fost luată în contextul agresiunilor Rusiei asupra Ucrainei și a principalelor sale aeroporturi. 

„Din cauza evenimentelor actuale din Ucraina și a închiderii spațiului aerian, Wizz Air regretă să informeze clienții noștri că trebuie să suspende temporar toate operațiunile de zbor din țară. Pasagerii cu zboruri rezervate spre si dinspre Ucraina pot găsi mai multe informații pe wizzair.com sau, alternativ, prin intermediul centrului de relații clienți al companiei aeriene: 00380 893 202 532. Siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului nostru rămân prioritatea noastră numărul unu și sperăm că lucrurile vor reveni la normal în Ucraina în curând”, au transmis reprezentanții companiei aeriene. 

Reamintim că în cursul nopții de 24.02.2022 (ora 05.45, ora Moscovei), președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a decis desfășurarea unei operații militare speciale în Ucraina. Conform presei internaționale, în mai multe zone din Ucraina sunt atacate centre de comandă, baza militare și alte obiective. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.