Brașovul, pregătit să primească refugiați din Ucraina

Primăria Brașov a anunțat că în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, în această seară literele și clădirea primăriei vor fi iluminate în culorile steagului țării noastre vecine, galben-albastru.  De asemenea, autoritățile brașovene au anunțat că sunt pregătite să găzduiască refugiați din Ucraina, dacă situația o va impune. 

„Îmi exprim speranța că răspunsul Uniunii Europene și al întregii comunități internaționale va fi pe măsura agresiunii ruse. Suntem alături de poporul ucrainean în lupta lor pentru integritatea statală, pentru prezentul și viitorul pe care și le-au ales. Dacă situația o va cere, Brașovul are capacitatea și va asigura condiții pentru potențialii refugiați din Ucraina”, a declarat Allen Coliban. 

Reamintim că  în cursul nopții de 24.02.2022 (ora 05.45, ora Moscovei), președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a decis desfășurarea unei operații militare speciale în Ucraina. Conform presei internaționale, în mai multe zone din Ucraina sunt atacate centre de comandă, baza militare și alte obiective. 

DETALII AICI: 

Ucraina atacată pe tot teritoriul de Rusia. Harta Ucrainei, „înroșită” după ce Putin a ordonat invazia

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.