Deputatul de Braşov Dumitru Flucuş a anunţat că trece la AUR

După ce la 1 martie a anunţat că părăseşte grupul PNL şi va acţiona ca deputat neafiliat, acum Dumitru Flucuş trece la grupul AUR (tot din postura de neafiliat). El este al doilea parlamentar de Braşov al grupului formaţiunii politice cu discurs radical, după Francisc Tobă. Acesta din urmă nu se află însă în „graţiile” partidului, având în vedere că la scurt timp după alegerile din 2020, formaţiunea politică a încercat să îi invalideze mandatul.

„Începând de astăzi îmi încetez activitatea ca şi deputat neafiliat si voi începe activitatea in cadrul grupului parlamentar al AUR”, a spus Flucuş în plenul Camerei Deputatilor.

Dumitru Flucuş a fost ales în Camera Deputaţilor, pentru primul său mandat de parlamentar, în 2020, pe listele PNL, după ce a avut patru mandate de primar în comuna Şinca Nouă. Flucuș a demisionat din grupul PNL după ce a semnat lista AUR pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis.

Nu doresc să aduc reproşuri foştilor colegi şi le doresc succes. Am luat această decizie deoarece nu am reuşit să obţin sprijinul unui număr suficient de colegi pentru promovarea unor proiecte legislative pe care le-am promis alegătorilor şi pentru că vreau să acţionez în conformitate cu propria mea conştiinţă”, a spus Flucuş la momentul când a renunţat la statutul de membru al PNL. 

După ce a anunţat că demisionează din PNL, şi PNL a anunţat că îl exclude din partid, la scurt timp, cuun mesaj care părea că prefaţează alegerile viitoare ale parlamentarului. 

Deputatul de Braşov, Dumitru Flucuş, dat afară din PNL, după ce a semnat lista AUR. „Când ai făcut asta, ai aceeaşi minte ca Georgică Simion şi te duci la Georgică Simion”

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.