„Reglare de conturi” între minori, pe aleea de sub Tâmpa din Brașov. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

Jandarmii braşoveni au intervenit, duminică seară, pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe aleea de sub Tâmpa, în care au fost implicate peste 20 de persoane. În urma verificării „combatanților”, jandarmii au constatat că cei mai mulți dintre ei erau minori. 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov a anunțat că incidentul a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112: 

„O persoană a sesizat faptul că un număr de aproximativ 25-30 de persoane se bat pe aleea de sub Tâmpa. Spre zona indicată au fost direcţionat două echipaje de intervenţie. La momentul ajungerii jandarmilor, la faţa locului se mai aflau 12 persoane, care au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare şi luarea măsurilor legale”.

Când au ajuns pe aleea de sub Tâmpa, jandarmii brașoveni au mai găsit 12 scandalagii, iar 10 dintre ei erau minor (unul  dintre ei având mai puţin de 14 ani), iar ceilalți doi erau majori.

Conform anunțului Jandarmeriei Brașov, au fost aplicate 11 amenzi în valoare totală de 2.200 lei. De asemenea opt dintre părinţii minorilor cu vârste sub 16 ani care au fost implicaţi în scandal au primit sancțiuni sub formă de avertisment.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.