Modificări de trasee pe câteva linii interne și metropolitane ale RATBv, de săptămâna viitoare

RATBV modifică traseele a două linii de transport intern din municipiu și traseul unei linii metropolitane. 

Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public (AMDDTP) Brașov a aprobat noi trasee pentru liniile 29 și 40, pentru a asigura cât mai bine cerințele de mobilitate ale locuitorilor din municipiul Brașov.

Astfel, începând de luni, 2 mai 2022, traseul Liniei 29 (Bartolomeu Nord – Independenței – Gara Brașov)  se va prelungi până pe Str. Fundăturii din Stupini, iar 5 curse/zi (zile lucrătoare) vor fi executate până la Parcul Industrial Ghimbav. La cele 5 curse autobuzele nu vor mai intra pe Str. Fundăturii, dar vor opri în stația situată la intersecția dintre Str. Fundăturii și Str. Albinelor.  

De asemenea, traseul Liniei 40 (Gara Brașov – Stupini) se prelungește de la Stupini Izvorului la stația Lujerului. Această măsură presupune unele modificări asupra orelor de sosire în stații ale autobuzelor Liniei 40.

Începând de duminică, 1 mai 2022, se modifică și traseele care deservesc comuna Hărman. Astfel, toate cursele vor merge până la capătul de traseu din Podu Oltului (capăt 551). Până la noi dezvoltări ale transportului public în cadrul comunei Hărman, stația Troiță Avram Iancu situată pe Str. Avram Iancu  nu va mai fi deservită pe sensul Podul Oltului spre Brașov, anunță RATBv. 

O altă noutate anunțată de RATBv este suplimentarea capacității de transport de pe traseele liniilor 2B și 29 în intervalele orare de vârf din zilele lucrătoare (luni – vineri). 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.