Parada Junilor modifică trasee importante ale RATBV

Având în vedere că în 1 mai, în Brașov se va desfășura Parada Junilor, iar traficul rutier va fi restricționat pe mai multe străzi, RATBV va opera modificări în circulația mijloacelor de transport în comun.     

Ce modificări vor fi aduse:

     – autobuzele de pe linia 50, pe sensul de deplasare spre Pietrele lui Solomon, vor întoarce în capătul de linie Pe Tocile;

      – de la orele 09.30 și până la orele 10.30, autobuzele de pe liniile 50, 51 și 52, pe sensul de deplasare spre Tocile, vor întoarce la Poarta Schei;

      – începând cu orele 10.30, circulația autobuzelor pe linia 50 este suspendată până la reluarea circulației rutiere în zona Pe Tocile;

      – între orele 10.30 și, aproximativ, 13.00, circulația autobuzelor de pe liniile 1, 2, 2B, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36, 41, 51 și 52 se va face, pe sensul de deplasare spre Livada Poștei, cu întoarcere pe strada Vlad Țepeș. RATBV S.A. va înființa o stație temporară pentru aceste linii în capătul străzii Vlad Țepeș, care să înlocuiască stația Teatrul Dramatic.

     – între orele 10.30 și 13.00, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviței – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obișnuit.

 „Alte modificări ale traseelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliția Rutieră. RATBV S.A. va lua toate măsurile, ca după ora 13.00, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulația după orarele și traseele obișnuite unei zile de duminică”, a mai anunțat RATBV.

În schimb, reprezentanții operatorului de transport nu au precizat dacă vor fi scoase pe traseu mai multe autobuze, chiar dacă este de așteptat să crească exponențial numărul de călători. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.