Omul de afaceri din Brașov, condamnat pentru fraude con fonduri europene, este de negăsit

Florin Macovei, omul de afaceri condamnat definitiv la 6 ani de închisoare, într-un dosar de fraudă cu fonduri europene, este de negăsit. El a fost dat în urmărire generală, conform datelor de pe site-ul Poliției Române. 

Condamnarea definitivă a fost dată vineri, 1 aprilie, de Curtea de Apel București, iar mandatul de executare a fost emis de Tribunalul București.

Omul de afaceri Florin Macovei din Braşov a fost condamnat definitiv la şase ani închisoare într-un dosar de corupţie şi obţinerea frauduloasă de fonduri europene în valoare de 3 milioane de euro. În acest dosar au fost implicaţi şi doi angajaţi ai Ministerului Agriculturii acuzaţi că au primit mită de la Florin Macovei, respectiv Viorel Brezeanu (însărcinat cu efectuarea controalelor din cadrul Ministerului Agriculturii – Direcţia Generală Control şi Antifraudă) şi Gabriel Potcovaru (angajat în cadrul Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Braşov), care primiseră la instanţa de fond (Tribunalul Bucureşti) 8 ani, respectiv 5 ani închisoare cu executare pentru luare de mită.

Mai multe detalii AICI.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.