FOTO. Dino Parc Râșnov, raiul copiilor în iunie. Dinozaurii au dat o mega petrecere de Ziua Copilului. Distracție va fi și în 12 iunie

În acest an de Ziua Copilului, la Brașov au fost organizate evenimente diverse, iar orașul a fost împânzit, așa cum nu a mai fost de mult timp, de voie bună. Evenimentele s-au adresat unui public larg, ele fiind concepute în așa fel încât să satisfacă toate capriciile – de la turnee caritabile de minifotbal, până la vizite interactive la grădina zoologică sau activități destinate copiilor aflați în situații de vulnerabilitate.
Dar, ca întotdeauna, nici cei de la Dino Parc, din Râșnov, nu s-au lăsat mai prejos – dinozaurii au dat o mega petrecere. Parcul de mai bine de 3 hectare, care găzduiește aproximativ 100 de dinozauri în mărime naturală a primit în data de 1 iunie un număr impresionant de vizitatori.

La Dino Parc, distracția va continua și în 12 iunie. E petrecerea de 7 ani a parcului cu dinozauri. Alina Sorescu împreună cu Picii lu’ Soreasca (de la ora 12.30) și Iuliana Beregoi (de la ora 13.30) și vă vor cânta. De asemenea, Lidl și mascota Pufarici îi așteaptă pe cei mici cu surprize, jocuri și premii. Accesul la spectacol se face pe baza biletului de intrare în parc. Nu se percep alte taxe suplimentare și nu este nevoie de rezervare.

O plimbare relaxantă pentru cei mari, educativă pentru cei mici 

Copii alături de părinți, bunici, educatori sau profesori s-au putut bucura de o vreme numai bună de plimbat în natură, de un adevărat muzeu în aer liber, dar și de un spectacol special pregătit pentru ei.

Vizitatorii au putut participa la un eveniment marca trupei Pam-Pam, un spectacol de teatru muzical, susținut de Radio Europa FM.

Pe lângă dinozaurii creați într-un mod atât de realist și explicațiile care îi însoțesc pe fiecare în parte, copiii și cei care i-au acompaniat s-au putut bucura și de alte atracții, precum cinematograful 9D, vulcanul interactiv sau peștera Dino Parc.

Pe lângă dinozauri ei s-au putut întâlni și cu oameni ai peșterii, mamuți, un leu de peșteră, dar și cu Pinul cel Curajos, un Cavaler Neînfricat, care încurajează copiii să iubească toate viețuitoarele, atât plante, cât și animale.

Parcul a dat ocazia tuturor entuziaștilor să facă o vizită în perioada Epocii Glaciare, dar și una în Țara Hațegului, o zonă în care au fost descoperite fosilele unor dinozauri pitici, unici în lume.

Dino Parc a venit în întâmpinarea vizitatorilor cu o atmosferă antrenantă, iar toți cei prezenți, indiferent de vârstă, au profitat de o plimbare relaxantă, dar și educativă.

Dino Parc promite ca până la data de 12 iunie 2022 să finalizeze și un Cinema Open Air, o ocazie numai bună pentru a-l revizita.

Text: Ştefania Anastase

Foto: Antonia Lică

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.