Noua creșă de pe strada Apollo din Brașov, racordată la gaz după un an de eforturi

Chiar dacă lucrările de construire a creșei de pe strada Apollo din Brașov au fost terminate în luna mai a anului trecut, unitatea nu a putut fi deschisă din cauza problemelor cu utilitățile. Aproape un an, municipalitatea brașoveană a fost împotmolită în racordarea creșei la rețeaua de alimentare cu gaze naturale. Într-un final, lucrare a fost realizată, iar luni, reprezentanții Primăriei Brașov au anunțat că a fost montat inclusiv contorul.

„Urmează să fie semnat procesul-verbal la finalizarea lucrărilor, după care la această creșă pot veni copiii. Estimarea noastră este că acest lucru se va întâmpla în cursul acestei luni”, a declarat șeful Serviciului de Administrare a Creșelor, Laura Șerban. 

Despre deschiderea creșei de pe strada Apollo din cartierul brașovean Astra, municipalitatea a anunțat de mai multe ori, încă de anul trecut, că va fi „deschisă în scurt timp”. Apoi, de fiecare dată, după ce trecea termenul, reprezentanții Primăriei Brșaov veneau cu explicația: nu a fost posibil, pentru că nu au fost rezolvate problemele cu utilitățile. 

Clădirea creșei de pe strada Apollo are demisol, parter, și etaj. De altfel, la etajul acestui imobil vor fi mutate birourile Serviciului Public de Administrare Creșe din Primăria Brșaov,  care sunt acum la creșa de pe strada Mecanicilor.  Investiția a fost de 10 milioane lei, din care 7,4 milioane lei sunt fonduri nerambursabile atrase prin Programul Operațional Regional.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.