Șef nou la USR Brașov. Partidul nu renunță la denumirea combinată

Organizația municipală a USR Brașov are o nouă conducere, în urma alegerilor care au avut loc în weekend. Consilierul Local Beatrice Moraru, care conduce și grupul partidului, din Consiliul Local, a fost aleasă în fruntea Biroului Local. Alături de membrii acestui birou, ea va conduce organizația timp de un an, se arată într-un comunicat de presă transmis de partid. 

Până acum, organizația municipală a fost condusă de Alexandra Coliban, care a deținut funcția de președinte timp de aproape trei ani: în fostul USR Brașov, din august 2019 până în iunie 2021, apoi în organizația unită USR PLUS Brașov, din iunie 2021 până în iunie 2022. 

Beatrice Moraru: „Le mulțumesc colegilor pentru votul acordat! Îi mulțumesc, de asemenea, Alexandrei Coliban, fost preşedinte şi actual vicepreședinte al Biroului Filialei Locale, pentru toată munca depusă în vederea consolidării filialei, mai ales în urma fuziunii dintre USR şi PLUS. Prin modul său echilibrat de lucru, fuziunea dintre cele două partide a fost un succes la Braşov, dovada fiind că membrii filialei m-au ales președinte, eu provenind din fostul PLUS. Suntem o echipă puternică, iar principiile care ne-au adus împreună sunt, în continuare, cele mai importante pentru noi. În calitate de actual preşedinte USR PLUS Braşov, voi continua acest proces de consolidare, mă voi concentra pe pregătirea organizației pentru următorul ciclu electoral și, mai ales, pe implementarea programului politic asumat la alegerile locale din 2020”.

Din Biroul Filialei Locale, pe lângă președinte, mai fac parte: 

  • Alexandra COLIBAN – Vicepreședinte
  • Radu CREȚU – Vicepreședinte
  • Raul ISPAS – Vicepreședinte
  • Michael ORLEANU
  • Rareș-Vlad CHIHAIA
  • Alexandru ROȘU
  • Alexandru Cosmin GHEORGHE
  • Diana Elena HRIȚCU
  • Dumitru – Marcel CHIRIAC
  • George Marius CIOCEANU

Pe 11 iunie urmează să aibă loc și Conferința Filialei Județene USR PLUS Brașov, când delegații desemnați de filialele locale vor alege prin vot structurile interne la nivel județean. 

De precizat este că, la fel ca în toate actele emise către presă și nu numai, și în acest comunicat, denumirea folosită este de USR PLUS Brașov, în ciuda faptului că fuziunea dintre cele două partide s-a finalizat, iar numele oficial asumat la nivel național este USR. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.