Alarmă cu bombă la AFI. Clienții sunt evacuați

Mall-ul AFI din Centrul Civic este evacuat la această oră, în urma unei amenințări cu bambă. 

Cei prezenți în jurul prânzului la AFI spun că nu li se oferă prea multe informații, ceea ce îi sperie. La fața locului au ajuns pirotehniștii, polițiștii, angajații SRI, jandarmii. Aceștia fac o evacuare a întregii zone din jurul AFI. 

UPDATE 19.45: Ameninţarea cu bombă de la mall-ul AFI din Braşov nu s-a confirmat, a anunţat, joi seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

„În urma investigaţiilor efectuate de către personalul specializat al instituţiilor abilitate s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

 

UPDATE 15.00: Potrivit unui comunicat al Poliției Brașov, „la data de 28 iulie 2022, în jurul orei 14.37, pe adresa de corespondență electronică a Poliției Locale Brașov a fost transmis un e-mail privind faptul că într-o societate comercială situată pe bulevardul 15 Noiembrie din municipiul Brașov s-ar afla un dispozitiv exploziv. În aceste momente sunt efectuate verificări de către toate instituțiile cu atribuții în domeniu”.

UPDATE 16.30 – Poliția Brașov:

Au fost dispuse, de urgență, măsuri de evacuare a tuturor persoanelor din locație, restricționarea traficului în perimetrul adiacent, fiind efectuate verificări de către personalul specializat.”

 

Polițiștii au fost anunțați prin e-email de existența unei bombe artizanale la mall.

(știre în curs de actualizare)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.