Corona Brașov renunță la brandul Brașov Wolves la echipa de hochei. Marca este deținută de o persoană fizică

Foto: Daniel Maximilian Milata

Clubul Corona Brașov anunță că echipa de hochei seniori va evolua în sezonul următor exclusiv sub denumirea și însemnele clubului CSM Corona Brașov.  Echipa de hochei nu va mai folosi însemnele și denumirea Brașov Wolves. 

Marca Brasov Wolves este deținută de o persoană fizică, iar aceasta a solicitat încetarea utilizării logo-ului și a mărcii Brașov Wolves în toate activitățile desfășurate de club și/ sau în relație cu sportivii, partenerii, sponsorii și consumatorii. Totodată, managementul clubului CSM Corona Brașov consideră firesc ca toate echipele și sportivii clubului să evolueze sub aceleași însemne și aceeași denumire. 

„Corona Brașov este un brand puternic și consider că este normal ca toate echipele să evolueze sub acest brand și să contribuie la promovarea clubului și a orașului Brașov. Echipa de hochei va beneficia de tot sprijinul în promovarea imaginii și a rezultatelor sale și va fi parte activă în construcția imaginii clubului Corona Brașov”, a declarat Radu Miclăuș, directorul CSM Corona Brașov.  

Comunicarea oficială privind activitatea echipei de hochei se va face exclusiv prin pagina oficială de Facebook a clubului și pe site-ul clubului www.coronabrasov.ro, se arată într-un comunicat transmis de Corona. 

Este interesant cum va reuși Corona Brașov să își rebranduiască secția de hochei, în contextul în care ani la rând marketingului echipei a fost axat pe ”Brașov Wolves”, iar în prezent, în buget nu sunt prevăzute fonduri pentru aceste acțiuni. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.