Patrulă de rutină a jandarmilor brașoveni transformată în misiune salvatoare. „Civilii” au trecut nepăsători pe lângă tânăra aflată în situație critică

Jandarmii brașoveni au avut parte de o misiune delicată în 6 iulie, când, pe o bancă din Brașov au întâlnit o tânără de 22 de ani care avea în mână un bilet de adio. 
 
„Am nevoie de ajutor! (…) Lăsând gluma la o parte, vă implor ajutați-mă!”, spun jandarmii brașoveni că scria pe pagina de socializare a instituției. 
 
Pentru această tânără, o misiune obișnuită de patrulare a jandarmilor s-a transformat într-o misiune salvatoare.
„O tânără singură, abătută pe o bancă într-o stație de autobuz, cu o băutură și multe țigări arse lângă ea, nu e tocmai o imagine obișnuită, motiv pentru care le-a atras atenția colegilor noștri. Au oprit mașina imediat și s-au apropiat de ea. Deși nu era foarte coerentă și era vizibil abătută, le-a cerut ajutorul jandarmilor cu disperare. Au văzut în mână ei și un bilet, al cărui conținut i-a convins pe jandarmi că tânăra se afla într-o situație disperată și au cerut ajutorul unui echipaj medical. Au stat alături de ea, iar în tot acest timp au încercat să o liniștească și s-o încurajeze”, au relatat jandarmii. 
 
Pe de altă parte jandarmii au precizat că pe lângă fata aflată în stare critică „mulți cetățeni au trecut nepăsători”.   
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.