FOTO Accident cu 4 victime pe DN13, la Rupea. Trafic restricționat

Traficul rutier a fost restricționat sâmbătă dimineață pe drumul național DN13, pe raza orașului Rupea, ca urmare a unui accident în care a fost implicat un autovehicul.

UPDATE 8.45:  Pe sensul de deplasare Brașov – Sighișoara, pentru turisme, traficul se desfășoară pe rute alternative. Pe sensul de deplasare Mureș-Brașov, traficul este blocat în totalitate.

**

Potrivit Inspectoratului de Poliția Județean Brașov (IPJ), un autoturism cu volan pe dreapta, condus de o femeie, s-a lovit de un cap de pod, pe DN13, la  km 60 + 500 m (zona intersecției cu orașul Rupea), iar apoi a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Traficul a fost complet blocat, ca urmare a acestui accident. 

În autovehicul se aflau 4 persoane, care au avut nevoie de intervenția medicilor. Terei dintre ele u fost transportate la unitățile medicale din municipiul Brașov, iar o a patra victimă, cel mai grav accidentată, va fi transportată la un spital din Târgu Mureș, cu elicopterul SMURD. 

La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0, a preciyat IPJ. Polițiștii au pornit cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.