Alexandru Dedu, fostul președinte al Federației Române de Handbal, este noul manager general al clubului Corona

După plecarea de la echipa de handbal Corona Brașov a fostului manager general, Radu Miclăuș, acesta dându-și demisa la mijlocul lunii iunie, după ce l-a acuzat, la acel moment, pe primarul Allen Coliban de imixtiuni în conducerea clubului, Corona are un nou șef.  Clubul a stat timp de două luni fără un manager, iar joi a fost numit în această funcție, fostul președinte al Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu.

Alexandru Dedu nu a putut fi numit director general întrucât pentru această funcție lăsată vacantă de Radu Miclăuș trebuie să se organizeze concurs. În plus, fostul șef al handbalului românesc nu îndeplinea condițiile necesare participării la un astfel demconcura pe funcție. 

Dedu ar urma să ocupe funcția de director nu doar al echipei de handbal, ci și al întregului club Corona Brașov.

În principiu m-am pus de acord cu primarul Allen Coliban, în urma întâlnirilor pe care le-am avut cu acesta. Am convenit asupra funcției de manager general. Rămân de pus la punct ultimele detalii. Discuții finale vor avea loc săptămâna viitoare. Atunci când vom începe și treaba , a declarat Alexandru Dedu, fostul fostul președinte al Federației Române de Handbal, citat de NewsBv.

 Prima ședință între Dedu și șefii secțiilor, joi dimineață

Conform celor de la NewsBV, joi dimineață, începând cu ora 11.00, este convocată o primă întâlnire, între șefii tuturor secțiilor de la Corona Brașov și Alexandru Dedu. Aceștia vor da cu subsemnatul pe rând, fiecare având alocat un anumit interval orar. Întrevederile vor avea loc la Primărie. Șefii de secții au fost atenționați să „își facă temele”. Să fie pregătiți cu:

  • programul de pregătire până la 31 decembrie și ce cheltuieli sunt necesare
  • calendarul competițional până la 31 decembrie și cheltuielile necesare
  • ce competiții pot fi organizate la Brașov până la 31 decembrie
  • propuneri argumentate, dacă este cazul, pentru rectificarea de buget

În continuare, director interimar la Corona Brașov rămâne Dănuț Lascu, detașat de primarul Allen Coliban de la Serviciul de Termoficare.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.