Canionul Tamina din Piatra Mare, afectat de viituri. Reparațiile încep după retragerea apelor

Reparat în această primăvară, Canionul Tamina din Piatra Mare a fost afectat de ploile din ultima perioadă, iar salvamontiștii brașoveni le recomandă turiștilor să evite zona pentru o perioadă. 

„Din cauza fenomenelor meteo extreme din ultima săptămână, deplasarea turiștilor în această zonă nu se poate efectua în siguranță. Salvatorii montani din cadrul echipei Salvamont Predeal s-au deplasat în zonă pentru a evalua daunele provocate în urma furtunilor din această perioadă. Imediat după ce se va retrage apa, iar vremea va permite, salvatorii montani din cadrul echipei de la Predeal împreună cu salvamontiștii brașoveni vor face reparații, vor curăța zona și vor remedia pagubele produse de natură, pentru ca turiștii să se poată deplasa din nou în siguranță”, a anunțat Salvamont Brașov. 
La Canionul Tamina s-au făcut reparații în această primăvară, când au fost montate mai multe lanțuri și au fost făcute alte amenajări, astfel încât turiștii să parcurgă în siguranță această porțiune de traseu. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.