Curse interne de pe Aeroportul Internațional Brașov? Există interes din partea companiilor

 Companiile aeriene văd în Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav o oportunitate de a opera curse interne, nu numai internaționale. Anunțul a fost făcut de directorul Regiei Autonome Aeroportul Internațional Brașov, Alexandru Anghel, fără, însă, a preciza ce rute interne sunt luate în considerare. 

„Există companii interesate de curse interne. Pentru aceste curse se vor folosi aeronave mai mici, pentru că cele de mare capacitate nici nu apucă să atingă plafonul de zbor și trebuie să coboare”, a declarat Anghel. 

În ceea ce privește cursele internaționale, acesta a menționat că vor fi alese cu prioritate, acele rute care să ofere încărcare pentru tot anul.

„În urma unor analize, pe primul loc în topul destinațiilor este Londra. Vor fi alese destinațiile care prezintă cele mai bune date de zbor. Cred că primele curse vor fi destinate românilor care lucrează în străinătate”, a continuat Anghel. 

Pe de altă parte, acesta a menționat că, încă, nu poate da publicității cursele ce urmează a fi operate de pe Aeroportul Internațional Brașov, neavând, încă, acordul operatorilor cu care se poartă discuțiile. 

Reamintim că la finalul săptămânii trecute, autorităţile braşovene şi reprezentanţii autorităţilor aeronautice implicare în operaţionalizarea Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav au înaintat un nou termen la care se va zbura de aici. 

Mai exact, nunțată pentru luna noiembrie a acestui an, operaționalizarea Aeroportului Internațional Ghimbav a fost amânată pentru luna iunie a anului viitor, motivele acestei schimbări a termenului fiind legate de livrările care au fost afectate de situaţia internaţională din ultimele luni. DETALII AICI

Un nou termen pentru operaționalizarea Aeroportului Internațional Brașov. Acesta va putea fi respectat dacă furnizorii reușesc să livreze echipamentele de radionavigație

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.