Încă o demisie în USR Brașov. Un consilier local a plecat din partid invocând „motive personale și profesionale”

Încă un membru USR PLUS Brașov și consilier local și-a depus demisia din partid, renunțând și la funcția publică pe care o avea, în Consiliul Local. Este vorba despre Alexandru Roșu, fost președinte de ședință la îceputul andatului din Consiliul Local, care pentru decizia sa a invocat ”motive personale și profesionale”, conform unui comunicat transmis azi de către USR Brașov. 

”Deși demisia sa este o pierdere pentru USR PLUS Brașov, avem toată înțelegerea pentru situațiile individuale care cer o reevaluare a priorităților. Îi mulțumim pentru toată munca depusă în ultimii ani, pentru contribuția sa la viața politică și administrativă a Brașovului și îi urăm succes mai departe în viața personală și profesională”, se arată în comunicatul transmis de USR. 

Alexandru Roșu nu este primul consilier local USR care demisionează din Deliberativyul local și din partid, Primul care a luat această decizie a fost unul dintre liderii listelor de candidați, în campania electorală, Nelu Corbu. 

Pe e altă parte, potrivit unor surse, se pare că printre ”motivele personale” invocate de Alexandru Roșu ar fi și apropierea de o membră a partidului concurent pe care mulți dintre membri și simpatizanți l-au numit, în perioada de ”ascensiune electorală”, Ciuma roșie. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.