Instituția Prefectului și reprezentanții sistemului sanitar brașovean au avut o întâlnire în privința evoluției COVID 19 din județ

Joi, 11 august, Prefectura Brașov a solicitat o întâlnire de lucru între aceasta și reprezentanții ai sistemului sanitar brașovean, la aceasta a participat Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsi, subprefecții Ambrus Izabella Agnes și Lucian Pătrașcu, directorul general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Brașov, Ancuța Daisa, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Brașov, Claudia Bularca, directorul executiv al Direcției de sănătate și asistență medicală din Consiliul Județean Brașov, Adelina Văsioiu, manageri și alți reprezentanți ai unităților sanitare cu paturi din județ.

Tema acestei întâlniri a fost actualizarea Planului județean de reziliență a rețelei sanitare, având în vedere evoluția COVID-19 în județul Brașov, în privința unor aspecte asupra structuri unităților spitalicești de stat din județ, precum și problematica legată de finanțarea sistemului sanitar brașovean prin Casa de Asigurări de Sănătate.

În acest moment, numărul de paturi de spital disponibile în județul Brașov pentru bolnavii de COVID-19 este de 298. Dacă situația epidemiologică o va impune, acest număr va fi suplimentat. Numărul de paturi ATI disponibile pentru bolnavii de COVID-19 este de 38, afirmă purtătorul de cuvânt al Prefecturi Brașov, Marin Alexandru Ganea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.