Cod galben de instabilitate atmosferică în Brașov și trei sferturi de țara până mâine seară

Administraţia Naţională de Meteorologie au emis un cod galben de instabilitatea atmosferică  și ploi însemnate cantitativ asupra Brașovului și a 3 sferturi din țară. De asemenea și temperaturile vor fi în scădere, maxima fiind sub 30 de grade.

Practic, cea mai mare parte a țării este sub cod galben, în special în sudul și estul țării. Vor fi ploi de vară, cu tunete, fulgere, însă nu ne așteptăm la furtuni puternice. Din fericire, după-amiază și seara avem parte de aceste reprize de ploi de vară, în multe zone din țară, iar din punct de vedere termic, veștile sunt bune pentru  temperaturile nu mai trec de 30 de grade”, a precizat Robert Manta, Administraţia Naţională de Meteorologie.

Deși în județul Brașov din fericire încă nu au existat incidente, în sudul judeţului Harghita, aproape şase mii de gospodării din opt localităţi au rămas fără curent electric, după ce vântul a afectat posturile de transformare, iar în muncipiul Botoşani o intersecţie şi mai multe locuinţe au fost inundate în urma unor ploi torenţiale, după cum au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoşani.

Codul este în vigoare de astăzi după-amiaza de la ora 12, până mâine seara la ora 22.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.