Schimbări în transportul metropolitan: traseu mai lung pentru linia 110 (Brașov – Cristian), orar nou pentru linia 540 (Brașov – Vama Buzăului)

Linia metropolitană 110 (Brașov – Cristian) are un traseu mai lung, solicitarea venind din partea locuitorilor comunei care care nu se aflau pe traseu și erau nevoiți să parcurgă o distanță destul de mare pentru a ajunge stația de autobuz. Astfel, potrivit unui anunț al Primăriei Cristian,  traseul liniei 110 a fost extins până la sensul giratoriu.

„Ca urmare, a fost construită stația Nicolae Titulescu, cu alveolă, pe partea dreaptă a drumului Vulcanului”, au anunțat reprezentanții Primăriei Cristian. 

Cursă de seară între Brașov și Vama Buzăului 

Pe de altă parte, Asociația de Transport Metropolitan Brașov a anunțat că la solicitarea Primăriei Comunei Vama Buzăului, a fost modificat programul de transport al Liniei 540 (Brașov-Vama Buzăului), începând de marți, 2 august 2022.  Astfel, cursa cu plecare din Triaj la ora 13.45 a fost mutată la ora 20.00. Ora de întoarcere din Vama Buzăului va fi 21.20. Programul este valabil în toate zilele săptămânii. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.