VIDEO Accident rutier in zona Făget. Un tănăr pe o trotinetă electrică, accidentat de un sofer pe o trecere de pietoni

Duminică în jurul orei 13:30 a avut loc un accident în zona Făget. Un tănăr de 22 ani ce se plimba cu o trotinetă electrică, a fost lovit de o mașină în timp ce acesta traversa trecerea de pietoni, deși trecerea în astfel de zone este interzisă pe vechiculele cu două roți.

Din spusele martoriilor, tânărul care circula pe trotinetă avea viteză așa că nu a mai avut timp să frâneze în momentul în care aututorismul i-a apărut în față și s-a izbit în plin de el.

„Un tânăr, în vârstă de 22 ani, angajat în traversarea străzii, deplasându-se pe o trotinetă electrică, a lovit partea laterală stângă a unui autovehicul, ce se deplasa pe bulevardul Gării, din municipiul Brașov. Tânărul a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat atât a conducătorului auto, cât și a tânărului, în vârstă de 22 ani, rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitatea cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Oamenii care au văzut cum s-a petrecut accidentul au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță SMURD.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.