FOTO. Turnul Negru, o „pată neagră” a Brașovului. Mesaj către primarul Coliban: „Ați transformat cel mai cunoscut oraș turistic din România într-unul de duzină”

Unul dintre locurile preferate de brașoveni și turiști a fotografia sau admira centrul istoric al Brașovului, Turnul Negru,  a ajuns într-o stare deplorabilă: graffiti pe ziduri, scări ruginite, scânduri lipsă la scări, reflector folosit pentru iluminatul arhitectural spart, dar și alte probleme.

Problemele au fost observate și de președintele Organizației Municipale Brașov a PSD, Lucian Pătrașcu, iar situația a fost folosită pentru a lansa noi „săgeți” către primarul Brașovului, Allen Coliban. 

„Obiectivele turistice din Brașov au ajuns o bătaie de joc în administrația Coliban. Din păcate, nu este singurul obiectiv turistic lăsat în paragină de primarul Facebook. Vandalizată este și strada Sforii, una dintre cele mai cunoscute străzi din România și Europa. Atât de mult apreciază primarul orașul în care s-a născut și crescut, încât l-a abandonat de când a intrat pe funcție. Ce văd turiștii domnule primar când ajung la Turnul Negru sau pe strada Sforii? Această imagine dezolantă a fost văzută și de invitații de la FOV? I-ați plimbat pe la Turnul Negru sau strada Sforii să vadă ce bun manager sunteți, ce bine administrați acest oraș? (,..) Ați transformat cel mai cunoscut oraș turistic din România într-unul de duzină care arată ca o comună”, a declarat Pătrașcu. 

 

Acesta a oferit și soluția pentru prevenirea actelor de vandalism: montarea unor camere de luat vederi. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.