ROMATSA face angajări pentru Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. Concursul se desfășoară la Brașov

Administratia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA R.A. – D.S.N.A.R. Arad, cu sediul în Arad, Str. Henri Coandă, nr. 29, organizează în perioada 24 – 25 noiembrie 2022, începând cu ora 9:30, concursul pentru ocuparea mai multor posturi care să acopere viitoarea activitate de la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. 
 

ROMATSA organizează concursuri pentru următoarele posturi:  

  •  două posturi de Inginer diplomat PNA/CNS stagiar la Secția PNA/CNS – Atelier PNA/CNS Activitate Terminală – Amplasament Brașov;
  • trei posturi de Tehnician PNA/CNS stagiar la Secția PNA/CNS – Atelier PNA/CNS Activitate Terminală – Amplasament Brașov.
 Concursul se va desfășura la sediul Consiliului Județean Brașov, a anunțat intituția brașoveană. Înscrierile la concurs se fac prin transmiterea prin e-mail a dosarului de înscriere, până la data de 21.11.2022, ora 15:00, la adresele maria.szkokan@romatsa.ro și marius.lucaciu@romatsa.ro.
 
Pentru informații și detalii suplimentare, candidații sunt invitați să viziteze site-ul www.romatsa.ro la secțiunea Carieră https://www.romatsa.ro/articole/cariera.phpsau să sune la telefonul 0257/255162.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.