Costel Mihai îl trage de mânecă pe primarul Coliban, cu Cetăţuia Braşovului: „Ar fi de bun-simț să comunice cum s-au derulat procedurile juridice, fără a-şi aroga merite care nu îi aparţin”

Cetăţuia Braşovului a revenit Statului Român după un proces care a durat şapte ani. Anunţul, cu detaliile acestuin dosar şi ale luptei în instanţă, a fost făcut joi, într-o conferinţă de presă susţinută de primarul Allen Coliban şi avocatul Adrian Rusu, care a reprezentat municipiul Braşov. 

Primarul Allen Coliban a fost „taxat” tot ieri de către fostul viceprimar al Braşov, care, într-o postarea pe pagina personală de Facebook i-a reproşat liderului userist că îşi arogă merite care nu îi aparţin, în acest dosar. 

„Mă bucur că Cetățuia de pe Dealul Straja a revenit, în sfârșit Statului Român, pentru că știu că de acum trebuie să fie doar o chestiune de timp până va fi preluată de Municipiul Brașov, așa cum ne-am dorit cu toții, după această lungă perioadă de procese.
 
Nu pot însă să nu remarc, din nou, cum actualul primar își arogă merite care aparțin, în fapt, altora.
Acțiunea de revendicare a Cetățuii a pornit în 2015, din inițiativa fostului primar. În perioada mandatului meu de viceprimar, în calitate de coordonator al Direcției Juridice, alături de colegii mei am ținut permanent legătura cu biroul avocatului Rusu și am urmărit evoluția dosarului, punând la dispoziție toată documentația necesară proceselor.
Cred că ar fi de bun-simț, în acest context, ca actualul primar să comunice modul în care s-au derulat procedurile juridice, fără a-și aroga merite care nu îi aparțin”, a scris Costel Mihai. 
 
Fostul viceprimar a amintit şi despre actualii avocaţi ai Primăriei Braşov, angajaţi de administraţia Coliban, pe sume care au stârnit discuţii aprinse în Consiliul Local: 
 
„Îl provoc, în schimb, să iasă public în conferințe, să se laude cu propriile reușite. Să se laude cu actualii avocați pe care i-a angajat direct și care, pe bani grei plătiți din bugetul Brașovului, pierd pe bandă rulantă procese importante pentru comunitatea brașoveană (a se vedea procesul pentru gestionarea parcărilor publice). 
Mă limitez doar la acest comentariu deocamdată – ca să nu reamintesc despre raportul de 2 ani de mandat al actualului primar, care e plin de proiecte inițiate și parcurse în mare parte de fosta administrație”. 
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.