Cei 7 elevi care au luat 10 la Evaluarea Naţională în 2022 vor fi premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brașov îi va premia astăzi pe cei șapte absolvenți ai clasei ai VIII-a din anul școlar 2021-2022 care au obținut media 10 la probele scrise ale examenului de Evaluare Națională în sesiunea iunie 2022. Premiile în bani, în valoare de 2.000 de lei pentru fiecare ”absolvent de nota 10” sunt alocate din bugetul Ministerului Educației.

Ceremonia va avea loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean Brașov, cu începere de la ora 14.00, în prezența conducerii instituției. La această ceremonie au fost invitați directorii unităților școlare unde acești elevi de excepție au absolvit clasa a VIII-a, părinții acestora, și profesori.

Dintre cei șapte ”premianți”, trei au absolvit Școala Gimnazială nr. 5 din Brașov și câte unul la: Școala Gimnazială Dumbrăvița, Școala Gimnazială PREMS Brașov, Colegiul Național ‘Andrei Șaguna’ Brașov și Liceul ‘Andrei Mureșanu’ Brașov.

În prezent, șase dintre aceștia sunt elevi ai Colegiului Național ‘Andrei Șaguna’ din Brașov, iar unul al Colegiului Național ‘Dr. Ioan Meșotă’ Brașov.

Ca și în anii precedenți, Consiliul Județean Brașov a anunțat că îi va premia la rândul său pe acești elevi cu aceeași sumă cu care au fost premiați de Ministerul Educației, în perioada imediat următoare.

Cei 7 absolvenţi de gimnaziu cu 10 la Evaluarea Naţională sunt următorii:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.