Fake-ul Musk, în vizorul CNA. Cazul va fi discutat în următoarea ședință

Știrea prin care a fost anunțată prezenta lui Elon Musk în România, va fi discutată de Consiliul Național al Audiovizualului, relatează Europa FM. Cazul pare este mult prea tentant pentru a nu fi analizat, a declarat pentru postul de radio amintit reprezentatul CNA, Mircea Toma. acesta a spus că discuțiile pe această temă se vor purta în următoarea ședință a Consiliului. 

Anunțul vine după ce Ministerul Afacerilor Interne a anunțat ca Elon Musk nu a fost în Romania, iar presa britanică a publicat o știre și fotografii în care Angelina Jolie – o altă vedetă despre care au apărut informații că ar veni în România – era în SUA, la cumpărături. 

Reamintim că sâmbătă, o publicație online a anunțat că miliardarul Elon Mosk a închiriat Castelul Bran, pentru o petrecere privată, iar știrea a fost preluată masiv. Ulterior, au apărut știri prin care se anunță că Elon Musk ar fi la o stână din Poiana Brașov sau în alte locuri. Musk nu a participat la respectiva petrecere, eveniment la care au fost prezenți alți oameni de afaceri, dar și oficiali locali brașoveni, printre care Adrian Veștea – președintele Consiliului județean Brașov – și primarul Branului, Cosmin Feroiu. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.