Panică pe Colină! Un individ dubios intrat la cursurile Universității Transilvania, a scris pe o foaie „Trebuie JERTFĂ și FOC”

Un caz șocant s-a petrecut în această săptămână la Universitatea Transilvania, după ce un individ cu un comportament dubios a fost remarcat de studenți într-o sală de curs de le Colină. 

Cei prezenți în sală au observat că individul scria ceva pe o foaie, iar studenţii aflați în spatele lui au reușit să facă poze foii. Mesajul citit a îngrozit pe toată lumea și a creat panică pe grupurile de whatsapp ale studenţilor, pentru că, printre multe alte rânduri fără sens, pe foaie scria clar următoarele cuvinte: FOC, FUGĂ, A AVEA, însă cel mai des apărea pe foaie, “TREBUIE JERFĂ”. 

**

UPDATE: 15.00: 

Bărbatul dubios care a fost observat la cursurile Universității Transilvania a fost identificat și este audiat acum de polițiștii 

”Având în vedere informațiile apărute în spațiul online, prin rețelele de socializare, precum și în urma unor discuții avute cu studenți brașoveni, în care un bărbat frecventează, fără drept, cursurile ce se țin la diferite discipline și ar avea un comportament necorespunzător prin interacțiunile cu fete, polițiștii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar – Brașov s-au sesizat din oficiu și fac verificări pentru a stabili starea de fapt și, după caz, luarea măsurilor legale ce se impun. Astfel, în urma investigațiilor efectuate în cauză, au fost identificate două persoane, una dintre acestea precizând, în cadrul audierilor, că a trimis mesaje pe diverse grupuri de whatsapp cu scopul de a cunoaște persoane de sex feminin. 
Cea de-a doua persoană identificată, despre care au existat informații că s-ar fi aflat în incinta universității la orele de curs, fără drept, la acest moment este audiată de polițiști.
În cadrul ambelor situații prezentate, se efectuează cercetări”, a declarat agentul șef principal Daniel Zontea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

**

Una dintre studente povestește într-un mesaj că bărbatul avea ochii roii și se comporta extrem de ciudat.

În caz că îl vedeți pe Colină, feriți-vă! Sau dacă vine la voi la cursuri, chemați paza. Omul ăsta a venit la noi la un curs comportându-se foarte ciudat, ochii roși și chestii și a început să scrie pe foaie „sala i-a foc”, „jertfă” și alte tâmpenii. Ne-am speriat foarte tare pentru că e a doua oară când unele fete s-au mai întâlnit cu el, le-au urmărit acum ceva timp inclusiv pe Theea, când a fost luat la întrebări, a zis că e de la mate info. Oricum e nebun…, a povestit fata.

 

Studenții spun că individul ar fi fost zărit și în zona căminelor studențești.

Informațiile au ajuns rapid în grupurile de studenți dar și la conducerea Universității și la Poliție. Astfel, polițiștii, cu ajutorul cadrelor didactice, s-au străduit să le transmită studenților, tot prin intermediul grupurilor de whatsapp, că totul este sub control, că au preluat cazul și patrulează în zonă. 

Transmiteți studenților că suntem în zonă, să stea liniștiți, iar dacă îl văd, să ne anunțe, la nr. 0759035001 – poliția universității. 

În jurul prânzului au apărut informaţii că acest individ, alături de un altul, ar fi fost reţinut. Până la această oră, informaţia nu a fost confirmată. 

Acest incident ridică o problemă extrem de delicată pe care Universitatea Transilvania trebuie să o gestioneze din acest moment. Este vorba despre faptul că, în prezent, în sălile universității poate intra oricine, după bunul plac, indiferent dacă este sau nu student. Mai mult decât atât, nici căminele nu sunt ferite de astfel de incidente, în contextul în care tot felul de indivizi trec, cu mare ușurință, de paza clădirii. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.