Tată-tiran din Brașov, în arest preventiv pentru 30 de zile. Își obliga copiii să se uite la filme pentru adulți

Un bărbat din Brașov, a fost trimis în arest preventiv în 12 noiembrie, pentru 30 de zile, fiind fiind cercetat pentru violență în familie, rele tratamente aplicate minorului și corupere sexuală a minorilor. Conform informațiilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov , „în perioada ianuarie 2020 – octombrie , inculpatul, tatăl celor trei persoane vătămate, a comis numeroase acte de natură a pune în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a acestora”. 

Din dosarul întocmit de proprietari rezultă că bărbatul își obliga copiii să participe la „şedinţe”, unde erau forțați să stea jos pe scaun în timp ce le ţine prelegeri. Dacă vreunul dintre copii îndrăznea să se opună celor povestite, acesta era înjurat şi lovit.

„Prelegerile vizau chestiuni de natură a le periclita grav dezvoltarea intelectuală și morală.  În aceleași împrejurări, a forțat persoanele vătămate să stea în genunchi, să își ceară scuze și să îi sărute mâna”, se arată într-un comunicat transmis de Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. 

De asemenea, și-a bătut unul dintre copii (îl lovea cu pumnii în zona feței și a pieptului) și îl amenința cu moartea, spunându-i  că îl „va băga ”jos”, lângă mama lui”. 

„A obligat pe toate cele trei persoane vătămate, una dintre ele în vârstă de 11 ani la momentul respectiv, să vizioneze o înregistrare care surprindea întreținerea de raporturi sexuale, de natură a le periclita grav dezvoltarea morală”, au mai transmis procurorii brașoveni. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.