Brașov: Echipajul operativ de salubrizare, în acțiune și în zilele libere

Conform unui raport făcut pe un site de rezervări, Brașovul face parte din topul preferințelor turiștilor pentru minivacanța de 1 decembrie. Prezența unui număr mai mare de turiști, adăugat la locuitorii orașului înseamnă o activitate mai intensă pentru operatorul de salubrizare, atât pentru colectarea deșeurilor, dar și pentru salubrizarea orașului. 

Însă aceasta provocare nu a fost greu de depășit datorită personalului deservent Comprest, care a fost pe teren și în aceste zile. Deși perioada aceasta reprezintă pentru majoritatea oamenilor zile de sărbătoare și relaxare, echipa Comprest a colectat deșeuri și a salubrizat zonele intens frecventate de către locuitorii orașului, dar și de turiști. 

“Dorim să mulțumim echipajelor operative ce au intervenit cu promptitudine în cursul zilei de ieri în Municipiul Brașov, până seara târziu. Ne bucurăm să avem în echipa Comprest numeroși oameni dedicați muncii lor. Activitatea de salubrizare asigură bunul mers al întregii comunități locale, iar implicarea colegilor noștri de pe teren este esențială pentru asigurarea unui mediu echilibrat ecologic. Vă asigurăm că eforturile personalului Comprest vor continua și în zilele ce urmează în aceasta mini-vacanță, dar și în următoarea perioadă, menținând astfel standardele pe care ni le-am asumat ca principal operator de salubrizare în municipiul Brașov.”, declară directorul companiei, Alexandru Tănase.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.