Două persoane decedate într-un accident la Sibiu. Ambele victime sunt din Brașov

Două persoane au decedat, iar alte două au fost transportate la Spitalul de Urgență Sibiu în stare gravă, în urma unui accident rutier produs în Sibiu. Una dintre victime este fiul lui Emanuel Predea (antreprenor și membru al PSD) și nepotul lui Liviu Pandele (om de afaceri din Brașov).  Cealaltă persoană decedată este o fată de 19 ani, tot din Brașov.  De asemene, și cele două persoane rănite erau din Brașov. 

Conform publicației Ora de Sibiu șoferul autoturismului, înmatriculat în Brașov, a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un autotren (TIR) parcat pe marginea părții carosabile.  

„Din primele cercetări efectuate la fața locului am stabilit că, pe fondul vitezei excesive, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care se afla oprit pe partea carosabilă”, a declarat pentru PROTV Ana Maria Popa, de la Poliția Rutieră Sibiu

Cel aflat la volan este acum cercetat penal. Drumul pe care s-a produs accidentul este unul preferat de șoferii teribiliști, care-și testează acolo deseori mașinile. Asta deși autoritățile au montat în zonă limitatoare de viteză, tocmai pentru a descuraja această practică.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.