FOTO. „Groapă de gunoi”, în Centrul Civic din Brașov

Locul de joacă privat din Centrul Civic a fost lăsat de izbeliște de proprietari, astfel că zona a devenit o „groapă de gunoi”, un adăpost pentru oamenii străzii sau pentru tinerii care vor să fumeze feriţi de ochii părinţilor sau ai cunoscuţilor. Nimeni nu a luat vreo măsură până acum, iar Poliţia Locală sau inspectorii Primăriei par că nu au  prea des drum prin această parte a Centrului Civic.

Ultima oară, în „Șotron” a fost activitate  în luna decembrie, când aici au fost expuși spre vânzare brazi de Crăciun. Nici atunci nu a părut că observă cineva mizeria lăsată în urmă de organizatorii locului de joacă. Zona a fost lăsat în voia gunoaielor și a celor care le aruncă. Printre altele, pot fi văzute „relicve” încă din perioada verii, în care aici se vindea bere la pahar de plastic.

 

Spațiul a fost amenajat în urmă cu mai mulți ani, pe un teren privat din Centrul Civic, fiind prezentat ba ca loc de joacă, ba spațiu neconvențional pentru concerte.

Reprezentanții Primăriei Brașov au fost întrebați de mai multe ori dacă există autorizații de construire, iar răspunsul a fost că sunt construcții provizorii, deci nu este nevoie. La fel, reprezentanții municipalității nu au spus dacă „Șotronul” deține sau nu autorizație de funcționare. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.