Brașovul s-a alăturat campaniei umanitare pentru Turcia și Siria. Cum pot fi făcute donațiile

Asociația Salvatorilor Voluntari – SAR (ASV ROMANIA) împreună cu Serviciul Public Județean Salvamont Brașov se alătură campaniei umanitare demarată de T.C. Bükreş Büyükelçiliği / Ambasada Republicii Turcia la Bucureşti pentru ajutorarea persoanelor afectate de cutremurele care au avut loc în 6 februarie.

Donații în produse și în bani: 

  • Produsele și obiectele pot fi lăsate la la sediul Serviciului Public Județean Salvamont Brașov de pe str. Ecaterina Varga 23, Brașov, de luni până vineri de la ora 09:30 la 17:30. Toate lucrurile trebuie să fie noi și potrivite pentru condițiile de iarnă. În situația în care sunt ambalate în cutii de carton, cutiile trebuie etichetate cu conținutul exact. Pot fi donate, printre altele: căciuli, șoșete, mănuși, saci de dormit, pături, mâncare pentru bebeluși, scutece, haine pentru copii. 

Produsele vor fi strânse luni și marți, vor fi duse miercuri, 15 februarie 2023, în Livada Poștei pentru a pleca cu ajutorul lui Dani Cek și a lui Vlad Pinciu către Ambasada Turciei și Ambasada Siriei. 

  • Persoanele care nu au posibilitatea să achiziționeze și să aducă produse, dar doresc să se implice, pot dona în contul asociației, iar membrii ASV România vor achiziționa marți seara cele necesare specifice sezonului de iarnă. 
Date cont bancar pentru donații:
Titular cont: ASV Romania
– IBAN: RO94INGB0000999910840618
–  Mențiuni: Donatie Turcia Siria

Contact: contact@asvromania.ro, tel: 0723 474 001

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.