FOTO Pârtiile din Poiana Brașov sunt deschise integral

Domeniul schiabil din Poiana Brașov s-a deschis integral din acest weekend, toate pârtiile fiind bine amenajate și practicabile pentru amatorii se schi.

Odată cu ninsorile din ultima perioadă, dar și datorită temperaturilor scăzute care au permis funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale pe tot domeniul schiabil, au fost amenajate și ultimele pârtii de pe masivul Postăvarul: Subteleferic, Stâna și Zidul mic, astfel că se poate schia acum pe toate pârtiile din masiv, de la cele pentru începători, la cele negre. 

Echipa Comprest a investit sute de ore pentru amenajarea pârtiilor astfel încât iubitorii sporturilor de iarnă să se bucure de cele mai bune condiții.

Începând de vineri, toate pârtiile sunt practicabile, fiind acoperite de un strat de peste 50 cm de zăpadă bătută, motiv pentru care sunt bineveniți atât cei experimentați, cât și cei dornici sa încerce ceva nou în această iarnă. 

„Astăzi, pârtiile au fost perfecte, vremea a fost ideală, astfel că mulți turiști și localnici au ales să practice sporturi de iarnă pe parcursul acestei zile. Mulțumim echipei ce se ocupă de amenajarea pârtiilor pentru că a investit energie, timp, dar evident și pasiune. Iar când schiorii coboară de pe pârtii și ne spun că s-au bucurat de aceeași calitate a pârtiilor ca în Austria sau Italia, nu putem decât să ne mândrim de eforturile investite în această activitate”, spune directorul companiei Comprest, Alexandru Tănase.

Pârtiile din partea superioară a muntelui sunt în condiții foarte bune, cu un strat de zăpadă bătută de aproximativ 50 de cm. 

Se schiază în condiții bune în zona superioară a pârtiei Lupului, Drumul Roșu, Sulinar, Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului inferior și pe pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

Instalațiile de transport pe cablu care funcționează astăzi sunt: telecabinele Capra Neagră și Kanzel, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Ruia, Bradul și Stadion. Ultima urcare cu telegondola va fi la ora 17.00, iar telescaunul Ruia va funcționa până la 16.30.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.