Se va zbura de pe Aeroportul Internațional Brașov din 15 iunie? Adrian Veștea: „Trăind în România e bine să fim rezervați”

În ultima perioadă, agențiile de turism s-au întrecut cu ofertele de zboruri de pe Aeroportul Brașov și au dat de înțeles că primele curse vor fi la jumătatea lunii iunie. Pentru a se putea zbura de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav mai trebuie urmate procedurile de certificare, iar acestea nu mai depind de Cinsiliul Județean Brașov. 

Președintele Consiliului Județean Brașov speră că din 15 iunie să se realizeze și primele zboruri comerciale.

„Noi asta ne propunem. Mai sunt două luni de foc. Nu cred că ar trebui să apară vreun blocaj, pentru că totul este evaluat. Până acum ne-am mișcat repede, având în vedere toate procedurile pe care trebuia să le parcurgem. Din fericire, am avut parte și de antreprenori serioși. Dar, trăind în România și văzând ce se întâmplă la nivel internațional, e bine să fim rezervați. Destinațiile vor fi stabilite de companiile aeriene. Ele trebuie să găsească cele mai bune soluții, astfel încât aeronavele să fie pline. De altfel, săptămâna viitoare vor fi anunțate primele curse, iar în perioada următoare vom prezenta și alte companii aeriene”, a declarat Veștea.

Administrația județeană brașoveană estimează în primul an 150.000 de pasageri, urmând ca în primii trei ani să se ajungă la 300.000 de pasageri.  

1 Comentariu

  1. Speram ca vor zbura di avioanele companiilor lowcost,…daca nu,..va fi ca cel de la Sibiu,cu preturi doar pentru unii…iar destinatiile sunt importante,.. Noi,romanii din zona vrem sa xburam in Italia,Spania,Anglia,Germania,Belgia,…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.