Canionul 7 Scări, închis în minivacanța de 1 Mai

Administratorii tirolianei și a Canionului 7 Scari au anunțat ca cele două obiective turistice nu vor fi deschise în minivacanța de 1 Mai.

„Din cauza condițiilor meteorologice total nefavorabile din ultimele 3 săptămâni (strat consistent de zăpadă, ploi de lungă durată, temperaturi foarte scăzute) lucrările de igienizare, mentenanță și de montare a plaselor de siguranță în canion, cât și verificările și mentenanța la Tiroliana 7 Scări-Valea Șipoaia au fost întrerupte, decalându-se cu circa 3 săptămâni”, au precizat administratorii celor două obiective.

Ei au spus că lucrările se desfășoară în condiții dificile, lucrându-se la înălțime, cu alpiniști utilitari suspendați în coardă, în condiții de umiditate ridicată și temperaturi apropiate de 0º C.

Ca atare obiectivele turistice Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări -Valea Șipoaia vor rămâne închise până la definitivarea lucrărilor, astfel încât la momentul deschiderii lor publicului, acestea să prezinte siguranță în exploatare. Depunem toate eforturile pentru ca deschiderea celor două obiective turistice să se efectueze cât mai repede posibil”, au anunțat administratorii. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.