Cererea unui consilier local către Primăria Brașov pentru noaptea de Înviere: „La Massif s-a putut. De nu am face asta și acum?”

 Liderul Grupului PSD din Consiliu Local Brașov, Alexandra Crivineanu, a solicitat Primăriei Brașov, printr-un comunicat de presă, să prelungească programul de circulație al mijloacelor de transport în comun din municipiu în noaptea de Înviere până la ora 2.00. 

„În orice comunitate care ține la locuitorii săi, atunci când vine vorba de desfășurarea anumitor evenimente, administrația trebuie să țină cont și să se adapteze. Așa trebuie să se întâmple și în cazul transportului în comun. Solicit Primăriei Brașov prelungirea programului transportului în comun, astfel încât credincioșii să se poată deplasa la bisericile din oraș, pentru slujba de Înviere”, a declarat Crivineanu. 

Ea a amintit în timpul Festivalului Massif, ce s-a desfășurat la începutul lunii martie în Poiana Brașov, „asistam la un exercițiu foarte reușit al celor de la RATBV. La Massif s-a putut. De nu am face asta și acum, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale?  Avem datoria să respectăm astfel de momente și să creăm comunității avantaje și flexibilitate”.  

Reamintim că în perioada Festivalului Massif, RATBV a prelungit programul de circulație pentru mai multe linii de transport în comun și a suplimentat semnificativ numărul de autobuze de pe liniile 20 și 100 (care urcă în Poiana Brașov). De asemenea, a fost înființată și o linie specială, care a legat Râșnovul de Poiana Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.