Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, premiul pentru cea mai bună investiţie în turism

Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav a primit cea dintâi distincţie din existenţa sa şi implicit recunoaşterea la nivel naţional!

Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav a fost câştigătorul categoriei „Cea mai bună investiţie din turism (alta decât hotelieră)”, în cadrul Galei TopHotel Awards, ediţia 2023, eveniment care a avut loc marti, 23 mai, la Bucureşti.

TopHotel este cel mai mare eveniment anual care analizează tendinţele globale şi impactul acestora asupra investiţiilor şi dezvoltărilor hoteliere locale.

„Vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru faptul că au acordat Aeroportului nostru acest premiu de prestigiu. Suntem onoraţi pentru faptul că Braşovul, judeţ care nu este legat de restul ţării prin niciun fel de infrastructură rutieră de tip autostradă, a avut şansa şi a reuşit să construiască primul aeroport de la zero realizat în România în ultimii 50 de ani. Judeţul Braşov continuă trendul ascendent de investiţii în domeniul turismului şi sunt convins că deschiderea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav va însemna un boom pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltarea zonei noastre. În calitatea mea de preşedinte al Consiliului Judeţean şi al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, am sprijinit alături de colegii mei din ţară toate investiţiile realizate în domeniul turismului, am promovat parteneriatul cu operatorii din turism şi vom continua să facem acest lucru”, a menţionat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea.  

TopHotel Awards, gală la care au participat proprietari şi manageri de hoteluri şi restaurante, reprezentanţi ai lanţurilor hoteliere internaţionale, directori ai agenţiilor de turism, investitori, consultanţi în turism şi agrement, reprezentanţi ai instituţiilor financiare, bloggeri şi jurnalişti, reprezintă o recunoaştere a muncii şi a eforturilor pe care industria hotelieră, a turismului şi a ospitalităţii din România le depune zi de zi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.