VIDEO. Aeroportul „le dă aripi” politicienilor locali. Ionel Fliundra şi-a salutat invitaţii ca „primar al oraşului Braşov”

Finalizarea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav pare că „le dă aripi” politicienilor locali. După ce Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean, a fost desemnat să conducă Ministerul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice la doar câteva zile după organizarea Zilelor deschise la aeroport, şi primarul oraşului Ghimbav pare că are vise măreţe.

Azi, la primirea oficialităţilor care au sosit pe Aeroportul Braşov cu prima aeronavă ce a aterizat oficial aici, primarul oraşului Ghimbav, Ionel Fliundra, a ţinut un speech în care i-a salutat pe invitaţi din calitatea de… „primar al oraşului Braşov”. (Vezi VIDEO AICI).

„Ca primar al oraşului Braşov, mă simt onorat că acest aeroport îşi deschide porţile pe raza oraşului nostru”, a spus Fliundra în discursul său.

Primarul oraşului Ghimbav nu s-a corectat nici când cei prezenţi au început să îşi dea coate şi să zâmbească la această afirmaţie. El a continuat sa vorbească despre importanţa Aeroportului pentru oraşul pe care îl conduce.

Din fericire pentru primarul Ionel Fliundra, adevăratul primar al Brașovului, Allen Coliban a lipsit, fiind în drum spre casă, de la două conferinţe la care a participat în străinătate în această perioadă. În caz contrar, probabil ca am fi auzit discursurile a doi „primari ai Brașovului”…

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.